Home > Babytrends: traditioneel met een stoere ‘touch’

Babytrends: traditioneel met een stoere ‘touch’

Babytrends: traditioneel met een stoere ‘touch’

Is er een baby op komst dan is het heerlijk om alle babyspullen groot en klein te gaan aanschaffen. Als je dat op een voordelige manier doet, heb je nog meer plezier van alles wat je nodig hebt voor je kind. De babytrends zijn in 2017 over de hele linie traditioneel met een stoere ‘touch’.

Of je nu een babykamer gaat inrichten, een kinderwagen gaat kopen of de allereerste babykleertjes aanschaft, je hoeft niet lang te twijfelen. Wat je ook kiest, de basiskleuren zijn wit, grijs of zwart. Daarnaast zijn oudroze voor meisjes en grijsblauw voor jongens de populaire kleuren. Ben je meer uitgesproken qua smaak dan vind je naast de veelal zwarte en grijze, ook rode en helderblauwe kinderwagens. In de babykamer misstaat een zachtgele of aqua groene muur niet en verder zie je koraalrood en warm okergeel als accentkleur. Als je voor stoer gaat combineer dan zwart met bijvoorbeeld grijstinten. Dat maakt het minder heftig. Of voeg witte elementen toe voor meer licht en frisheid.
 

Stoere ‘touch’

Wil je je eigen draai geven aan de babykamer of bijvoorbeeld de box, autostoel of buggy, dan kun je kiezen voor de stoere ‘touch’, die toch vooral in de accessoires zit. Mooie stoere dekentjes, fijn gebreide wikkeldekens of kruikzakken, zachtgrijze knuffels,  maar ook opvallende aankleedkussens. Dat zijn de eye-catchers van de babykamer en ook je wandelwagen.
 

Natuur en dieren

Bijzondere accenten kun je aanbrengen met wandstickers waarbij de natuur en dieren een grote rol spelen. Ook kun je van alles ophangen van vogels en ook dierenkoppen, maar ook andere natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld een houten krukje, een extra lange kast of heel subtiel een paar bijzondere haakjes of handvatten aan de commode.

 

Onmisbare gadgets

Verder zie je allemaal handige gadgets. Wat dacht je van een automatische zeepdispenser om je handen te wassen? Sowieso is een goede babyfoon natuurlijk onmisbaar.  Die is er ook met een camera, zodat je niet alleen je baby kunt horen, maar ook kunt als hij of zij ligt te slapen.

Verder zijn er nog de meest uiteenlopende nachtlampen. Handig als je kleine bang is in het donker.

 

Rondslingerende spullen

Andere kleine praktische spullen zijn een flessenwarmer en speentjes in allerlei soorten en maten. Maar ook slabbetjes met mouwen, een Zwitsal babybox voor de billendoekjes,  allerlei vrolijke drinkbekers en handige lepeltjes voor het eerste fruithapje. Verder vind je ook handige opbergmanden, wasmanden en speelgoedmanden waar je alle rondslingerende spullen goed in kunt opbergen.

 

Warm welkom

Als je de basis voor jouw baby voordelig hebt aangeschaft en in huis hebt, is de volgende fase van genieten aangebroken. Het belangrijkste is dat de babykamer helemaal naar je zin wordt ingericht. Langzaam maar zeker wen je aan de aanblik van de kinderwagen in de gang en zet je ook de box met het boxkleed alvast klaar. Zo creëer je een warm welkom voor jouw kind en kun je relaxt toeleven naar de geboorte. Tot die tijd mag je ook jezelf ook best verwennen met een mooi zwangerschapsshirt of een uitgebreide rugmassage en ben je goed voorbereid op de dag waarop je bent uitgeteld.

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.